Szolgáltatások

Frissítő arcmasszázs-bőrmegújító arckezelés

6000-20000ft 25p-45perc

Nálam a kezelések és a termékek is személyre szólnak! Minden kedves Vendégemnek állapotfelméréssel segítem megtalálni a leghatékonyabb készítményt!

Lágy csontkovácsolás

60 perc: 12.000 Ft | 30 perc: 8.000 Ft

Speciális masszázzsal fellazítja az ízület körüli izmokat, lehetővé téve ezzel a fájdalommentes és biztonságos alkalmazást.

SI izület kezelés (fájdalommentes kezelés)

45 perc: 20.000 Ft

A derékfájdalom jelentős része az SI izületből ered.Keresztcsont és a csípőcsont között helyezkedik el.Fájdalom minden irányban kisugárzik.A diszfunkciós izület mikró amplitúdó enyhe mozgatása,helyreállítja a hibás intraarticularis mozgást és azonnali fájdalomcsillapítást vagy fájdalom teljes megszűnését eredményezi.

Lávaköves masszázs

90perc: 14000 Ft

A forró köves masszázs felmelegített kövek és masszázstechnikák kombinációját alkalmazza a feszült izmok ellazítására, a fájdalom és a merevség enyhítésére, valamint a keringés javítására. A kezelés olyan betegségek esetén alkalmazható, mint izomfájdalmak, ízületi gyulladásos állapotok és autoimmun betegségek. A kövek hője behatol a bőrbe, hogy elősegítse a jobb véráramlást, felszabadítsa a méreganyagokat és mélyebb izomlazulást hozzon létre, mint egy hagyományos masszázsnál. A felmelegített köveket az akupresszúrás pontok fölé helyezve elősegítheti az energiaáramlás felszabadulását és elősegítheti a test saját gyógyulási folyamatát.

Copress tekercselés

90 perc: 13.000 Ft

Méregtelenítő, salaktalanító, fogyasztó, narancsbőr elleni tekercselő kezelés. Az egész testre ható természetes alapanyagok.

Teljes testmasszázs-hát masszázs

30 perc: 7.000 Ft | 60 perc: 11.000 Ft | 90 perc: 14.000 Ft

Csillapítja a fejfájást mivel mindennapi ülőmunka, megterhelés és stressz során az izmok görcsössé válnak.

Talp masszázs

30 perc: 7.000 Ft

Belső szervek átmozgatására jótékony, feszültségoldó és méregtelenítő masszázst nyújtanak a talp területein nyomó technika alkalmazásával.

Kiegészítő kezelés Safe Leaserel! (mozgásszervi betegségek és sérüléseknél alkalmazom)

Időpontfoglalás